VvE Beheer

Standaard aanbod

Matrona biedt standaard een totaalbeheerpakket aan. Heeft U liever geen totaalbeheerpakket, geen probleem. Iedere andere gewenste vorm van dienstverlening is bespreekbaar. Neem gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Ontzorgen

Matrona kan haar dienstverlening zo ver uitbreiden als de VvE wenst. Het daaraan hangende prijskaartje is afhankelijk van de wensen van de VvE. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Woningcorporaties

Een specifieke expertise hebben wij ontwikkeld rondom de problematiek van VvE’s binnen woningcorporaties. Deze vraagt een bijzondere aanpak. Uitpondprojecten zijn met name lastig omdat daar het pettenverhaal een extra complicerende factor is. Ook de rol van (groot)eigenaar binnen een VvE-complex is lastig. Deze andere rol vraagt een andere manier van denken en handelen bij corporatiemedewerkers.

Wij ondersteunen uw corporatie graag bij het maken van keuzes, het opleiden van uw personeel en, indien gewenst, het volledig ontzorgen door u het totale VvE-beheer uit handen te nemen.

Dienstenwijzer

Een uitgebreide omschrijving van onze pakketten vindt u in onze dienstenwijzer.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen