VvE beheer corporaties

Ondersteuning
Wij ondersteunen uw corporatie graag bij het maken van keuzes, het opleiden van uw personeel en, indien gewenst, het volledig ontzorgen door u het totale VvE-beheer uit handen te nemen. Onze oorsprong ligt bij de woningcorporatiemarkt en wij hebben dan ook een brede expertise in die richting opgebouwd.

Jarenlange ervaring
Door onze jarenlange ervaring binnen corporaties aan zowel de woondienstenkant, de kant van de corporatie in haar rol als projectontwikkelaar en verkoper, alsook aan de kant van de groot-eigenaarsrol van de corporatie binnen de VvE, soms gecombineerd met het operationeel zelf beheren van de VvE’s, kennen wij als geen ander de specifieke problematiek die daarbij komt kijken. Met name in geval van uitpondprojecten, maar evenzo bij nieuwbouwprojecten blijkt het voor corporatiemedewerkers lastig om de verschillende ‘petten’ op te zetten en te kunnen onderscheiden.

Emotie
Voor VvE-leden speelt niet zelden emotie een rol bij dit pettenverhaal, wat de zaken nog ingewikkelder maakt. Als corporatiemedewerker moet je stevig in je schoenen staan om overeind te blijven. Deze andere rol vraagt een andere manier van denken en handelen van corporatiemedewerkers.
Wij willen u graag helpen bij het invulling geven aan de rol van groot-eigenaar binnen een VvE. Ook kunnen wij uw medewerkers helpen bij het helder krijgen van de verschillende rollen en hoe te acteren.

Ontzorgen
Matrona kan haar dienstverlening zo ver uitbreiden als uw corporatie wenst. Ook hier geldt dat maatwerk ons devies is. Wij spelen flexibel in op uw wensen. Het daaraan hangende prijskaartje is afhankelijk van uw wensen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Adviseur
Onze adviseur komt desgewenst bij u op locatie langs om samen te bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Voor het maken van een afspraak kunt u het – speciaal daarvoor bestemde – contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op om een datum en tijdstip af te spreken.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen