Speciaal voor VvE’s

De keuze voor een goede juridisch adviseur op het gebied van het appartementsrecht kan voor leden van VvE’s een lastige klus zijn. Het aanbod, ‘de kleine lettertjes’ en de werkwijze zijn belangrijk, en ook de kosten kunnen een bepalende factor zijn. Zeker bij rechtsbijstand.

De beste keus

Rijssenbeek Advocaten is voor VvE’s de beste keuze voor juridische ondersteuning en is aanbieder van een aantrekkelijk abonnement.

Continue ondersteuning

Met het juridisch abonnement biedt Rijssenbeek Advocaten VvE’s continue juridische ondersteuning, bijstand en actuele informatie op het gebied van het appartementsrecht. Daar ligt hun kracht en expertise.

Op de praktijk gerichte adviezen

De actieve werkwijze en op de praktijk gerichte adviezen van Rijssenbeek Advocaten voorkomen een hoop problemen. Het lukt ze om in meer dan 75% van de gevallen door advies en tussenkomst uit de rechtszaal weg te blijven. Dat is een grote winst voor VvE’s.

Matrona beveelt het Juridisch abonnement van
Rijssenbeek Advocaten aan.

Onderscheidend

Daarmee onderscheiden zij zich ten opzichte van onder meer rechtsbijstandsverzekeraars, die vaak pas in actie komen als er al een geschil is.

Vertrouwde huisadvocaat

Rijssenbeek Advocaten is al meer dan 25 jaar de huisadvocaat voor VvE’s, bestuurders en beheerders. Al hun advocaten zijn experts in appartementsrecht.

Animatiefilmpje

Rijssenbeek Advocaten heeft een animatiefilmpje gemaakt waarin een toelichting op het juridisch abonnement wordt gegeven. Bekijk het filmpje op hun site door op de button te klikken.

Bekijk filmpje juridisch abonnement

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen