Over ons

Matrona B.V.

Dit is – sinds 2011 – de nieuwe naam en rechtsvorm voor ons beheerbedrijf dat al sinds 1998 bestaat. Deze wijziging is ontstaan uit de behoefte om naast transparant, integer en kwalitatief hoogwaardig beheer te voeren, ook nieuwe producten te ontwikkelen en aan te bieden.

De naam Matrona

De naam Matrona staat voor kracht, duurzaamheid, anciënniteit, stevige verankering, vertrouwen, onafhankelijkheid en innerlijke standvastigheid. Matrona is oorspronkelijk opgericht en uitgebouwd door Rosita Gena. Sinds 1 september 2017 is het directeur-bestuurder stokje overgedragen aan Theo Walbeek.

Sporen ruimschoots verdiend

Net als Rosita Gena heeft Theo Walbeek zijn sporen in VvE- en vastgoedbeheer ruimschoots verdiend. Beiden kennen daarnaast de woningcorporatiewereld van binnen en van buiten. De combinatie van ervaring in zowel de particuliere sector als de corporatiesector, op zowel de werkvloer als op directieniveau, maakt Matrona een klasse apart in de vastgoedbeheerbranche.

Platte organisatie

Matrona is een platte organisatie met korte communicatielijnen. Alle benodigde disciplines hebben we in eigen huis. Iedere VvE krijgt haar eigen vaste contactpersoon. Ieder VvE-lid krijgt de mogelijkheid aangeboden om 24 uur per dag haar/zijn eigen VvE-dossier online in te zien.

Duurzame relatie

We hechten aan een warme, duurzame relatie met onze klanten. Een relatie die verder gaat dan alleen contact tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De eigenaar-bewoner is ervaringsdeskundige als het gaat om kennis en gevoel bij haar/zijn leefomgeving.

Professionalisering

Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen en continuïteit te kunnen waarborgen in de toekomst, hebben wij er in 2011 voor gekozen een professionaliseringsslag te maken.

Bedrijfspresentatie

We hebben een bedrijfspresentatie (PDF-document) samengesteld. In de presentatie leggen wij uit waarom u het beste voor Matrona als VvE-beheerder kunt kiezen. In het document vindt u ook onze referenties.

Bekijk onze bedrijfspresentatie

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen